Andrea
Anić Petrović,
prof.
Kristina
Babuder,
prof.
Žana
Bionda,
bacc.
Berislav
Božanović,
prof.
Danijela
Čengić,
spec.publ.adm.
Josip
Farkaš,
prof.
Mirta
Jezidžić,
tkt 3
Monika
Katava Rogala,
prof.
Marina
Kolar,
prof.
Sonja
Matić,
prof.
Maja
Medaković,
bacc.
Rejhana
Nuhanović,
prof.
Lidija
Škrlec,
prof.
Marijana
Sunara 
Nevenka
Vučina 
 

Radost podučavanja

Uz vrhunske rezultate koje postižu svake godine, marljive teacherice ne gube entuzijazam ni kada je posla preko glave, o čemu svjedoče rezultati na kraju svake školske godine. Sigurne u svoju vještinu, a istodobno vedre, živog duha i prštave osobnosti, uspijevaju povesti svoje polaznike na putovanje u druge zemlje, gradove i kulture neobičnih običaja i navika.

Posvećujemo veliku pažnju odabiru i obuci svojih nastavnika. Linguapaxova zbornica sastoji se od ljudi koji vole ono što rade, svoje polaznike i strane jezike. Uobičajene teme u pauzama između nastave su vedri trenuci provedeni u učionici, domišljate i nevjerojatne umotvorine naših malih polaznika, od malih genijalaca do onih koji trebaju dodatnu pažnju, suradnja u pripremi nastave, uz razmjenu materijala, ideja i savjeta.

Novom nastavniku početniku nitko neće odbiti pomoći. Gdje se što nalazi, kako pronaći datoteke na serveru, upravljati glazbom, napraviti prezentaciju, pronaći kakav pravilnik ili samo se potužiti na što. Iako na kopiranju zna vladati gužva, oni koji manje žure uvijek će propustiti nastavnike kojima sat počinje za koju minutu.

Prije puno godina, prije puhanja svjećica na rođendanskoj torti, pisac ovih redaka je poželio upravo takve nastavnike i takvu školu. 

 
 

Prijava

Prijavite se svojim računom

Korisničko ime
Lozinka
Zapamti me